Hoe is jouw basis?

Gebruiksvriendelijk • Mooi design • Goed vindbaar

Website
Ontwikkeling

Of je nu vanaf ‘0’ moet beginnen, verbeteringen wilt doorvoeren of de website up-to-date wilt houden met relevante content: Basic Marketing is jouw bureau.

‘87% van de mensen bekijkt eerst de website als ze horen van een bedrijf, product of dienst’

De kans is groot dat (potentiële) klanten afhaken wanneer je er onvoldoende in slaagt ze online te boeien. Zorg dat jouw online verhaal staat als een huis: een website die goed gevonden wordt, sterke inhoud heeft en er aantrekkelijk uit ziet. 

Website ontwikkeling

Website onderhoud

Het onderhouden van een website is een taak die vaak niet hoog op de prioriteitenlijst staat. Zonde! Zeker wanneer je tijd en/of geld hebt geïnvesteerd in een mooie website. Om zoveel mogelijk profijt te hebben van je site is het belangrijk om met enige regelmaat onderhoud te plegen. Waarom? Kijk maar eens hoe snel websites veranderen:

De ontwikkeling van Bol.com door de jaren heen: Zoek de verschillen

Bol.com 2012

Bol.com 2016

Bol.com 2022

Vindbaarheid

Wanneer je de website update met nieuwe content, word je in Google sneller gevonden. Dit kan gaan om nieuwe teksten, foto’s of video’s – uiteraard in een vorm die past bij jouw bedrijf. Zoekmachines beoordelen je hierdoor als actueler en daardoor relevanter. Het resultaat: een hogere positie in de zoekresultaten en lagere kosten voor online campagnes.

Professionele uitstraling

Trends op het gebied van webdesign veranderen in een rap tempo. De website die je een aantal jaar geleden modern vond, is nu waarschijnlijk ouderwets. Maar niet alleen trends veranderen, ook ondernemingen. Komt de boodschap op de website nog steeds overeen met wat je klanten wil vertellen? Jouw doelgroep moet direct het gevoel hebben op de juiste plek te zijn voor wat ze zoeken. Een moderne website die laat zien wie je nu bent, zorgt voor meer succes.

Neem contact met ons op - Basic Marketing Breda

Nieuwsgierig? Neem contact op met Loes. Zij helpt je graag verder in wat we voor jou kunnen betekenen.

Neem contact met ons op - Basic Marketing Breda

Onze
Projecten

Scroll naar top