WAT DOET MARKETING PRECIES?

Wordt zichtbaar     •   Groei   •     Wees consistent

Marketing
Basics

Marketing Basics zijn de voorwaarden voor een goede maar vooral effectieve marketing. Het begint hierbij met een goede basis, de website. Een website heeft meerdere doelen. In de eerste plaats het informeren van bestaande klanten. Je kunt hierbij denken aan product updates, maar bijvoorbeeld ook aan contactgegevens of openingstijden. Gewoon de praktische zaken die je klanten willen weten. 

Maar naast het informeren van bestaande klanten is een website bij uitstek het middel om nieuwe klanten te vinden. De strijd om de klant vind vaak op internet plaats. Het helpt daarbij dat je weet hoe een website beter gevonden wordt.  Zoekmachines zoals Google en Bing spelen daarbij een essentiele rol.

Naast websites spelen Social Media een steeds belangrijkere rol. Facebook, Instagram en LinkedIn kunnen enorm effectief zijn bij het optimaliseren van klantcontact. Maar ook TikTok en met name YouTube zijn ook essentieel in de klantreis. 

De Platformen

Website

Een website is hét visitekaartje van je bedrijf online. Met name ‘goed vindbaar zijn op Google’ is daarin essentieel. Een technisch goed opgebouwde website helpt daarbij. Maar het belangrijkste criterium voor een goede vindbaarheid blijft een tevreden bezoeker. Meer weten over de ideale website? 

Social Media

Social Media spelen een belangrijke rol in het binden van klanten aan je bedrijf. Klanten op de hoogte houden van ontwikkelingen van je bedrijf, via aanbiedingen, vragen of polls, zorgt dat ze terugkomen. Maar hoe vaak moet je berichten plaatsen? En welk platform is het meest effectief? Daar helpen we je graag mee.

Offline

We brengen steeds meer tijd online door, maar het meerendeel van de dag zijn we toch nog steeds ‘offline’. Daar liggen dus ook meer dan genoeg mogelijk heden om klanten te laten weten dat je bestaat. Of het nu via standaard offline promotie is, een telefooncampagne of evenement. Mogelijkheden genoeg!

Content,
content & content

Geen zin om je hier zelf in te verdiepen? Of hulp nodig? Neem contact op met Loes.

Scroll naar top