Ontwerp

Breng jouw
identiteit tot leven

Van complete huisstijl tot een grafisch ontwerp van drukwerk, websites en social media. Basic Marketing luistert, denkt mee en ontwerpt met passie voor jouw vak. Onze vormgevers vertalen jouw gedachten makkelijk naar een ontwerp.

Heb je al duidelijk voor ogen hoe het totaalplaatje eruit moet komen te zien, maar kun je het zelf niet maken? Dan helpen wij jou alleen met de uitvoering. Bij ons geen tijdrovende brainstormsessies als dat niet nodig is.

Ook drukwerk regelen we tot de deurmat

Dingen fixen doen we graag. Door volledig te ontzorgen, heb jij tijd over die je waarschijnlijk beter kunt besteden. Er komt vaak meer bij kijken dan verwacht. Zeker als je alles zelf uit moet zoeken. Het ontwerp, de (technische) controle, de beste drukker,  de scherpste prijs, en zorgen dat alles op tijd binnen is.

'Een foutje is snel gemaakt: Toch vervelend als je 1000 visitekaartjes hebt besteld en je heet ineens Poen in plaats van Koen.....'

Ontwerpen van een website
Neem contact met ons op - Basic Marketing Breda

Nieuwsgierig? Neem contact op met Loes. Zij helpt je graag verder in wat we voor jou kunnen betekenen.

Neem contact met ons op - Basic Marketing Breda

Projecten

Brochures Ardoer

Tijdens dit project maken we jaarlijks voor 16 tot 18 Ardoer campings een volledig nieuwe brochure. Naast het grafisch ontwerp is alle content door ons opgesteld. Voor Ardoer verzorgen we ook het promotiemateriaal op de campings zoals vlaggen en borden.

Uitgevoerd door: Tessa

Brochure ZIB Crowdfunding

Voor ZIB Crowdfunding hebben we een brochure ontwikkeld met daarin alle maatschappelijke projecten die door hen zijn uitgevoerd. Het boekje is in een oplage van 500 stuks gedrukt en onder relaties verspreid.

Uitgevoerd door: Loes

Scroll naar top