Foto & Video

De smaakmakers
van alle communicatie

Beelden bepalen de uitstraling van je website, social media en offline uitingen. Klanten waarderen het als ze gezichten achter het bedrijf zien: dit schept een band van vertrouwen en vertelt jouw verhaal. Of je nou precies weet wat je nodig hebt of niet weet waar je moet beginnen: Basic Marketing is jouw bureau.

Strakke beelden: Het oog wil ook wat

Krijgen je teksten wel de kans om gelezen te worden? Of haken je klanten al af na de eerste indruk? Beelden zorgen voor die eerste indruk die iemand van je heeft. Het is misschien oneerlijk, maar vaak beoordelen mensen je op het uiterlijk. Zien je foto’s, video’s en animaties er goed uit, dan willen (potentiële) klanten je eerder leren kennen.

Waar zou jij de vakantie boeken?

Safaritent 2
Safaritent 1
Neem contact met ons op - Basic Marketing Breda

Nieuwsgierig? Neem contact op met Loes. Zij helpt je graag verder in wat we voor jou kunnen betekenen.

Neem contact met ons op - Basic Marketing Breda

Wat onze
klanten zeggen:

Henk is bij ons op het park geweest en heeft mooie, zuivere en heldere sfeer foto’s gemaakt. De hoeveelheid foto’s is enorm en hier kunnen we dan voorlopig ook mee vooruit. Niet gelijk een professionele “fotoshoot” foto, daar was de setting, apparatuur en ambiance niet voldoende voor, maar prima foto’s om te gebruiken op de website of voor sociale media.

Henk is iemand die flexibel kan meedenken in alle varianten en staat ook open voor suggesties van anderen.

Wat ons betreft een aanrader.

Marcel Timmermans

Directeur De Heldense Bossen

Retro fotograaf
Scroll naar top