Wat laat je zien?

Teksten   •    Foto's & Video   •    Grafisch ontwerp

Content,
content & content

'Je zegt het met content'

Inhoud die je verspreidt via verschillende kanalen. Van je website (met een blog), social media, nieuwsbrieven tot offline uitingen in de vorm van drukwerk. Maar hoe vul je die content dan? En waar ga je deze inzetten? 

Content kan informatief, vermakelijk, praktisch of sfeervol zijn; het belangrijkste is dat je doelgroep zich aangetrokken voelt tot de boodschap. Het doel van de content kan verschillen: je kunt nieuwe klanten bereiken, naamsbekendheid creëren of een persoonlijke band met je klant opbouwen, of een combinatie van dat alles. Kortom; goede content is een krachtig middel, als je het juist aanpakt.

Tijd voor nieuwe content
Neem contact met ons op - Basic Marketing Breda

Nieuwsgierig? Neem contact op met Loes. Zij helpt je graag verder in wat we voor jou kunnen betekenen.

Neem contact met ons op - Basic Marketing Breda

Teksten

Wij schrijven in de taal van jouw klant en doen niet aan saaie teksten. Snaarstrakke content is steeds belangrijker om je product of dienst goed te verkopen.

Foto & Video

Laat jezelf zien (en horen) met beeld. Wij vertellen jouw verhaal in de vorm van foto’s en video’s. Visuele content is essentieel voor een goede eerste indruk.

Grafisch ontwerp

Alles begint met een sterke basis. Het ontwerp van jouw huisstijl en logo is hier een voorbeeld van. Het straalt uit wie je bent en waar je voor staat.

Scroll naar top